Priyanka har sit eget værelse

10-årige Priyanka bor i en stor lejlighed i bydelen Mohammadpur i Dhaka sammen med sin mor, far og storesøster. I dag er det fredag, som er en weekenddag i Bangladesh, så alle har fri. I eftermiddag skal familien i biografen, og senere skal de på burgerbar.

Dagen begynder med morgenmad i køkkenet. Priyanka elsker, at der er god tid til at være sammen, når det er weekend. Hun hjælper sin mor med at dække bord. Der er toastbrød, marmelade, juice og mange andre lækkerier på bordet.

Efter morgenmaden venter Priyanka på, at hendes veninde banker på døren. De har aftalt at løbe på løbehjul i parkeringskælderen. Det er det eneste sted, pigerne kan mødes og lege. Selv om Priyanka bor i et af Dhakas rige områder, er der hverken fortove eller fodgængerovergange. Der er heller ikke haver, parker eller legepladser, og piger får ikke lov til at gå ud alene eller sammen to og to. Der skal altid være en voksen med.

Søndag til torsdag arbejder Priyankas mor og far, og Priyanka og hendes søster går i skole. De går på en dyr privatskole, og alle børnene på skolen kommer fra rige familier. Her foregår al undervisning på engelsk. Når Priyanka bliver ældre, kan hun komme på universitetet i udlandet.

Priyanka er god til engelsk. Hun kan godt lide at øve sig i skolen. På privatskolen er der strenge regler. Det er vigtigt at få gode karakterer. Karaktererne bliver sat op ved indgangen til skolen, så alle kan se dem.

Når Priyanka kommer hjem, sætter hun sig ved sit lyserøde skrivebord, der står inde på hendes værelse. Her er hun ved at lave en lille kalender med papir og en masse farver. Hendes sengetøj er lilla ligesom væggene. Figurerne på væggen lyser, når det bliver mørkt.