Gratis adgang til de tidligere års materialer til U-landskalenderen

Her kan du finde masser af undervisningsmateriale fra Danida, der både er spændende, gratis og helt klar til brug. Materialerne til 2013-2018 ligner meget dette års. De er stadig fuldt ud aktuelle, og både PDF-bøger, film og helt komplet materiale ligger parat på nettet. Til nogle af årene fås de trykte bøger stadig.

Linkene nedenfor fører dig til de tidligere års websites for U-landskalenderen. Hvert år er der fokus på et nyt udviklingsland - og hvert år har en god forfatter skrevet årets bog.

Materialerne for 2013-2018 minder i deres form på mange måder om det nye for 2019. De er stadig både fuldt ud aktuelle og brugbare. For hvert år ligger der stadig et komplet website med masser af gode opgaver, film og andre materialer. Det hele er lige klar til brug i klassen. For nogle år kan du også stadig bestille et trykt klassesæt eller enkeltbøger, ellers ligger også bøgerne som PDF’er på årets hjemmeside.

Materialerne fra 2012 og årene før har en anderledes form. Til nogle af disse år fås der stadig trykte bøger - til nogle år er der også særlige opgavehæfter, men her er opgavetyperne ofte enklere end nu. Der findes ikke længere hjemmesider til disse år.

Bestil tidligere års bøger i Danidas web-boghandel.